Space grijači za unutarnju upotrebu Peć ventilator peć navijača ventilatora ventilatora ventilatora ventilatora sa oštricom

Space grijači za unutarnju upotrebu Peć ventilator peć navijača ventilatora ventilatora ventilatora

KM 18.80

Iznos

Ventilator za peć ventilatori ventilatora ventilatora ventilatora sa 4 oštrice :
Navijači za grijanje : Ventilatori za grijanje Navijači generiraju energiju pretvaranjem u struju u električnu energiju u električnu energiju u energiju u energiju Motor, zatim se noževi okrećuno ili potrebne baterije ili električne energije, ekološki.
Veliki volumen zraka : difuzno topli zrak u cijeloj sobi. Samo stavite ventilator peći na glatku ravnu površinu vašeg peći, u blizini bočne ili poleđine stovepipe. Trebate postaviti ventilator za štednjak najmanje 4 "dalje od stovepipe. Radit će se kada je površina štednjaka vruća.
50 ° C (644 ° F) -340 ° C (644 ° F) radna temperatura : ventilator sa drvenim pećima : okreće se kada se temperatura dosegne 50 ° C (122 ° F). Vruća je baza ventilatora, brže okreće ventilator, a više zraka ventilator cirkulira u sobu. Usporava se i zaustavi se kao peć HOOLS.
Aluminijski materijal : ventilator štednjaka izrađen je od anodiziranog aluminija, koji neće hrđati ili korodirati kada se ventilator postane vrući.
Zaštitna funkcija je željezan lim na dnu ventilatora, uz rastući temperaturu Željezni list će se povećati da zaštiti ventilator od oštećenja. Specifikacija :
Materijal : aluminijum
Veličina : 21 × 20cm - Protok zraka : 370cfm (maks.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 1.33

3x dimna LED plava lampica DRL rešetka za Ford F150 Raptor 2010 2011 20122018 Napredna tehnologija proizvodnje, visoka pouzdanost i visoki performanse Izrađen od visokokvalitetnih materij

Ann Arbor City Michigan State Flag
  • Novo

Ann Arbor City Michigan State Flag

KM 0.33

Informacije o materijalima naljepnica : Naše naljepnice se štampaju na 3 M scotchlite grafičkim filmom koji daje grafiku svijetlu oštru vidljivost Durabilnost naše naljepnice, fleksibil