Kućni dekor Vrt GR Kosilica Pribor Odvijač Zaštitna pokrovna pločica

Kućni dekor Vrt GR Kosilica Pribor Odvijač Zaštitna pokrovna pločica

KM 6.50

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje planinskim protokom vode s joybuy tržišta 4pcs vrt GR kosilica za kosilice ploče odvijača :
Versantile Set : Set pribora za vrtnu kosilicu uključuje odvijač, zaštitni poklopac, pod pritisku i maticu. Ove su komponente dizajnirane tako da poboljšaju funkcionalnost i vašu kosilicu.
Odvijač za jednostavnu montažu : Uključeni odvijač omogućava jednostavnu ugradnju i sklop raznih dijelova kosilice. Pomaže u osiguravanju sigurne i stabilne veze između komponenti, održavajući vašu kosilicu u optimalnom radnom stanju. Pomaže nesrećama i proširuje životni vijek vaše opreme.
tlačna ploča za efikasno rezanje : tlačna ploča osigurava odgovarajuću raspodjelu tlaka na gr tijekom košnje, što je rezultiralo efikasnijim i čak i rezanjem. Pomaže u održavanju željene visine košenja i poboljšava ukupne performanse kosilice.
matica za sigurno pričvršćivanje : matica uključena u set koristi se za pričvršćivanje i pričvršćivanje različitih dijelova kosilice. Osigurava da se komponente čvrsto navode, smanjujući rizik od labavljenja ili odvajanja tokom rada.
4pcs Vrt GR kosilica priključnica Odvijač zaštitna pokrovna pločica : Materijal : čelik - boja : kao slika Pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, možda ima blagu razliku u boji.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nezaslađeni karobni čipovi
  • Novo

Nezaslađeni karobni čipovi

KM 2.67

Hvala na vašem običaju Njega je naša glavna prioriteta Obećava se dostupnost Obećavamo da nećete požaliti da kupite ga.carob kapi su prirodno slatke ukusne! Cy.Substitute carob čipov