Pottenski brod sa balonom, drvena kupaonica čamac za čamac iz crtane djece voda igraju ba

Pottenski brod sa balonom, drvena kupaonica čamac za čamac iz crtane djece voda igraju ba

KM 1.67

Iznos

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana.
Brod sa balonom, drveni kupatilo za čamac za kupanje Crtani dječji vode sviranje kupatila Novost igračka Djeca za rođendan Poklon Dekor Značajke :
100% Potpuno novi i visoki kvalitet!
izrađen od visokokvalitetnog drveta, ekološki prihvatljivo i netoksično, sigurno za bebu. Glatke površine, bez zamućenja, neće povrijediti dječji prstima i kožu. Prijenosna veličina i lijep izgled. Nadlik 1 godina dolazi sa dva balona i jednostavan za korištenje.adds i radost za bebu dok se kupaju i učini da se beba kupa za kupanje. Veličina : 15,5x7,5 cm Veličina za ručno mjerenje, može postojati pogreška od 1 do 3 cm, pripada normalnom fenomenu.
i zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarne boja predmeta. Hvala!
Paket uključuje : 1x igračka - obrazovne lutke. Božićni poklon čamac sa balonom, drvena kupatila čamac za čamac iz crtane djece voda igraju ba. Božićni poklon; dječje igračke; igračka za obrazovanje. [Visoka kvaliteta] : Naše igračke su glatke, bez oštrih ivica neće naštetiti vašoj djeci. Male ruke su lako shvatiti i igrati, a igračke pomažu u poboljšanju komunikacijskih vještina koordinacije, mašte i roditeljske djece. Vrlo pogodan za poklone na Božić / Noć vještica / Novogodišnji dan / Uskrs / zabava.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 42.49

Izgrađen od visokokvalitetnih materijala za produženu izdržljivost Integral Raceway pruža pravilan zazor između kuglice i površina jahanja Osigurava odgovarajuću funkciju i tihu rad..