Vještica oblikovana kosa Halloween Headdress Party Decoration

Vještica oblikovana kosa Halloween Headdress Party Decoration

KM 2.33

Iznos

Opis Ovaj artikal je zabavni obruč za kosu Napravljen od premium materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu. Savršeno za Halloween, Cosplay i Costume Party. Odličan odabir poklona vašim prijateljima, porodicom i suradnikom. funkcije -Materijal : plastika i smola
-Size : 45.99in
-Fashina kosa kao dodatak za kosu, odličan poklon za Halloween.
-Slitweight za jednostavno i ugodno za nošenje.
-Delikati donosi vam jedinstveni osjećaj ljepote, ostavljajući dubok dojam.
- Izvrsna struktura i zanat čine da izgleda jedinstveno i karakteristično.
-Specija i kreativna kosa roga u obliku vještice učiniće vam da će vam u obliku vještice u obliku vještice učiniti da se u obliku vještica .
Lista pakiranja : 1 x Kosa modna kosa kao dodatak za kosu, odličan poklon za Halloween . Lagana za jednostavno i ugodno za nošenje. Delikatni obruč donosi jedinstveni osjećaj ljepote, ostavljajući dubok utisak, ostavljajući dubok utisak . Izvrsna struktura i zanat čine da izgleda jedinstveno i karakteristično . Specijalna i kreativna kosa roga u obliku vještice učiniće vam da blistate u zabavi za Halloween.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jumpsuits i Rompers
  • Novo

Jumpsuits i Rompers

KM 2.33

Veličina : S nama : 8 Velika Britanija : 38 Struk : 95cm / 3740 '' HIP : 108cm / 42.52 '' Dužina : 119cm / 46.85 '' u Velikoj Britaniji : 14 EU : 40 struka : 100cm / 39.37 '' HIP :

Cleance za božićne ukrase
  • Novo

Cleance za božićne ukrase

KM 1.67

14cm Božićna dekoracija za božićnu pisma za Xmas Viseći ukras Feature : Nova iA prekrasna dekoracija za vašu božićnu slavlju proslavu ne mogu vam pružiti prekrasan vizualni užitak