Barber struka torba za frizerske alati za struku vrećicu za škare za frizuru

Barber struka torba za frizerske alati za struku vrećicu za škare za frizuru

KM 18.50

Iznos

Opis
Ovo je vrlo praktičan i profesionalan organizator za skladištenje brijača i trimera za kosu i ostale dodatke. Korištenje sigurnih materijala, izdržljive i pouzdane, donijet će vam praktičnost, dobar za upotrebu sa salonom za kosu. Može pohraniti češljeve, isječke, lične predmete i druge alate, s jasnim i vidljivim dizajnom, lako se izvaditi. funkcije
. - Boja : smeđe
. -Materijal : PVC
. - Veličina : 23.72x1,57in
. - Savršeno za frizere, umjetnike šminkanja, frizerskih salona, ​​cvjećarnicu, kućne ljubimce dizajnere i krojače. - Dizajn vrećice struka, lako se prevozi kada ste u pokretu, pojas za struk je podesiv da biste bolje odgovarali vašim potrebama. - Pravilni prostor za pohranu i džep, za lak pristup različitim vrstama vaših često korištenih alata. - Dobro za vašu ličnu upotrebu ili profesionalnu upotrebu, dobro će se uklopiti u vaš prtljag i ruksak. - Može pohraniti češljeve, isječke, osobne alati i druge alate, lako izvaditi prozirni dizajn.
Lista pakiranja : 1 x torba savršena za frizere, šminkanje, frizerski saloni, cvjećari Trgovina, kućne ljubimce dizajnere i krojači. Često korišteni alati . dobro za vašu ličnu upotrebu ili profesionalnu upotrebu, dobro će se uklopiti u vaš prtljag i ruksak . Može pohraniti češljeve, isječke, lične predmete i druge alate, lako izvaditi prozirni dizajn.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji