Pamučna posteljina auto sigurnosni pojas za zaštitu mekog i udobnog ukrasa na ramenu

Pamučna posteljina auto sigurnosni pojas za zaštitu mekog i udobnog ukrasa na ramenu

KM 0.33

Iznos

1 i udoban : Poklopac sigurnosnog pojasa izrađen je od pamučnog i posteljine materijala i neće izblijediti.Poziv : Jastučić od sigurnosnog pojasa pogodan je za vaše sigurnosne pojaseve, takođe se može primijeniti i za vaš ruksak, prtljag, kameru i laptop ili bilo koje druge vrste torbi na ramenu. Oslobot : Poklopac sigurnosne pojaseve ima trajni čarobni liptip na dnu, samo ga morate otvoriti, a zatim ga preklopite na siguran pojas i zatvorite ga, jednostavan za to, lagan : sigurnosni pojas Poklopac je izrađen od pamučnog i posteljine materijala i neće izblijediti. Jastuk za pojas : pružanje bolji jastuk u slučaju hitnog kočenja ili nezgoda za zaštitu ramena vaše porodice iz bilo kakve štete 3. Wide aplikacija : Poklopac sigurnosnog pojasa pogodan je za vaš automobil.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 2.33

Provjerite svoju godinu, napravite i modelirajte u detaljima proizvoda prije kupovine zamjenski diferencijalni ležajevi i brtvi 1 godina garancije Ovaj diferencijalni komplet dolazi s nado

Unaprijed - vi ste
  • Novo

Unaprijed - vi ste

KM 2.56

'Autentičan Pravi' Trofej Božje nevjerojatne milosti '! Renee Parker je višedentirani vokalista, govornika, umjetnika i bogoslužeka koji Bog koristi moćno da bi "postavio zarobljenike"