Cipele za lutke Gwong meke casual mini lutke za ukrašavanje

Cipele za lutke Gwong meke casual mini lutke za ukrašavanje

KM 20.00

Iznos

Opis : Cipela je s mini veličinama i modnim dizajnom, što je lako nositi i može donijeti sreću na djeci Cipela je s šarenim dizajnom, koja je lijepa i pogodna za ukrašavanje bebe. Faux kože i gumeni materijali. Dužina za bebe je 5cm, a širina je 2cm.it je pogodna za lutku, plišanu igračku, poklon it.item Naziv : FAUX Koža : 5cmx2.14innotes : Zbog razlike u postavci zaslona, ​​boja stavka može biti malo drugačija od slika. Molimo ostavite laganu razliku za dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja. Spakovanje je : 1 par dječjih cipela proizvoda Ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Cipela je s mini veličinama i modnim dizajnom, koji je lako nositi i može donijeti sreću djeci . To je cipela sa šarenim dizajnom, koja je lijepa i pogodna za ukrašavanje bebe. Faux materijali od kože i gume . Dužina cipela za bebe je 5cm, a širina je 2,8 cm . Pogodan je za lutku, plišanu igračku, poklon itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Morris kostimi Dugena iluzija
  • Novo

Morris kostimi Dugena iluzija

KM 8.16

Broj dijela proizvođača : DU707 AN Izuzetno uvjerljiva iluzija Gumena ruka drži kosu dok vaša ruka upravlja ustima Pjena napunjena rukavom od pjene A mora vidjeti i probati komad.note :

Rose voda dva seta B-X
  • Novo

Rose voda dva seta B-X

KM 2.00

Track Sit obrezan znoj sa fino�embroidery / jogger u ružičastoj boji VRIJEME VELIKOM Vrlo sladak šik Željet ćete odabrati ovo svaki put kada želite izgledati slatko i pokrenuti nek