Geroge Swan silikonski fondant kalupi SWAN kalupi Tort Candy Chocolate ukrašavanje alata DIY Craft Project

Geroge Swan silikonski fondant kalupi SWAN kalupi Tort Candy Chocolate ukrašavanje alata DIY Craft Project

KM 3.33

Iznos

Swan silikonski fondant kalupi Tort Candy Candy Chocolacking Tools Diy Craft Project
Karakteristike : Karakteristike visokokvalitetnih silikonskih kupa : Izrađen od silikonskog materijala, za višekratnu upotrebu za zamjenu za zamena šalica za jednokratnu upotrebu Da biste koristili u pećnicama, mikrovalnim pećnicama, hladnjacima.
Lako za čišćenje : Ne brinite o čišćenju. Neljepša, lako se oguliti i čistiti.
Savršeni rad i čarobni osjećaj : Kalupi su vrlo jednostavni za upotrebu, čak i djeca mogu lako, savršena za DIY sa cijelom porodicom, vi i vaša djeca ćete se zabaviti . Ovi kalupi su vaš dobar izbor za izradu slatke čokolade, ledene kocke, slatkiše, čigsecake, ukras za tortu, sapun, sveće, savršeno za pečenje za pečenje Predstojeći događaji ili stranke, poput Novih godina, rođendani Mardi Gras, Valentinovo, Uskrs, itd.
Materijal : silikon
Veličina : 4,5xx2,56,5cm0,59in
Uključite : 1x kalupe za torte - izrađen je od visokokvalitetnog materijala, 100% potpuno novi. Profesionalni dizajn, udoban, izdržljiv. Možete ga koristiti duže, visoke performanse troškova. Ovo je dobar poklon za vaše prijatelje, porodicu i razrednike. Ako želite više detalja o ovom proizvodu, možete se obratiti našu korisničku službu, strpljivo ćemo odgovoriti na vas.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji