Shank bakrena ploča od nehrđajućeg čelika žičana četkica brusilica rotirajuća alata

Shank bakrena ploča od nehrđajućeg čelika žičana četkica brusilica rotirajuća alata

KM 1.00

Iznos

Značajke : * Krajnja četkica od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika 0,3 mm * 6 mm Shank Fit Bušilica. * Pogodno za uklanjanje hrđe i boje, uklanjanje kamenca, uklanjanje i pripremu zavarivanja i kamena, čišćenje, površinu Zadaci za izradu i izradu. * Profesionalni četkica od nehrđajućeg čelika žičane kotače brusilice za ventilaciju : materijal : materijal : bakrena ploča od nehrđajućeg čelika, 20 mm, 25 mm, 30mmdiametar čelične žice : 0,3 mmshank prečnik : 6mm (1/4 '') Paket uključen : 1pcs Brush Note žičane kotače : 1. Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline. Molimo vas da vam omogućuju blago ručno mjerno odstupanje za podatke. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za korištenje. Potpuno novi i visoki kvalitet. Dobra funkcija i pouzdana za upotrebu. Dostavit ćemo ga što prije, kada naručite. Pružamo savršenu korisničku službu, možete kupiti s povjerenjem. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, možete se slobodno kontaktirati.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Buc-EE luksuzni crni velur
  • Novo

Buc-EE luksuzni crni velur

KM 24.98

Znamo da maslac se zapravo ne koristi u odjeći ali ti veloristički setovi su nas zavareni Glatka kao svila i meka kao zečje krzno Pozdravili smo se kako su ga izvukli Na vrhu svilenkasto

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 0.67

Proizvedeno od strane Rad Dezigns lider u naljepnicama prozora od 2008 Ovaj morski supruga naljepnica je tamnozelena i iznosi 26u x 10 Sve narudžbe isporučuju isti ili sljedeći radni dan.