Set izrezbene ploče za izbrisavanje ukrasnoj note multifunkcionalno memorija

Set izrezbene ploče za izbrisavanje ukrasnoj note multifunkcionalno memorija

KM 2.33

Iznos

Opis
Rukom napisana zaslonska ploča je stabilna. Pogodno za ostavljanje poruka, crtanje slika i umjetnosti, pravljenje znakova itd. Pored toga, oni su također vrlo pogodni za djecu da rade grafiti ili slikanje, itd. Oni su vrlo praktični ukras u kući. funkcije
. -Kolor : prozirna
. -Materijal : akril
. - Multifunkcionalna ploča za poruke izrađena je od stabilnog kvaliteta akrilnog materijala, lagane i izdržljive za upotrebu. - Rukom napisana ploča za poruke je mala i nježna, ne zauzimaju prostor. Piše vrlo glatko, sa jasnim pisanjem i lako se čistim. - Odbor za izbrisavu poruku ima finu izradu i prekrasan ukras oblika. - Sa izvrsnim izgledom i jednostavnim znakom, stabilni su za postavljanje i neće se zauzimati mnogo prostora. - Odboj za brisanje za izbrisano za obavještavanje, ne uznemirava za vrijeme poslovanja, tokom pauze, itd.
Multifunkcionalna ploča poruke izrađena je od stabilnog kvaliteta akrilnog materijala, lagane i izdržljive za upotrebu. Ne zauzimajte prostor. Piše vrlo glatko, s jasnim pisanjem i jednostavnim za čišćenje . Odbor za poruke izbrisanja ima finu izradu i prekrasan oblik oblika . sa izvrsnim izgledom i jednostavnim znakom, neće se smjestiti i neće preuzeti mnogo prostora. Pogodan je za obavijest o notifikaciji, ne ometaju tokom poslovanja, tokom pauze itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji