Dengdrunhu štene od leopard Print Držite topli plišani kućni ljubimac za kućnu odjeću

Dengdrunhu štene od leopard Print Držite topli plišani kućni ljubimac za kućnu odjeću

KM 0.67

Iznos

Opis : Naša odjeća za kućne ljubimce je s leopardom tiskanjem, što je vrlo modno i učinit će vas da kućni ljubimac bude privlačniji I savršeno za preporuku vašim prijateljima, porodicom i kolegama koji imaju kućne ljubimce, podijelili će vam i dobre stvari, uz karakteristike dizajna patentnog zatvarača i dobre kože, odjeća za kućne ljubimce pruža veću udobnost i uzmi Isključeno, kao i nije lako iznervirati svoje pse ili ukloniti kosu kad se oblačete. A odjeća je dovoljno gusta da izdrži hladan vjetar i da smanji mogućnost kućnih ljubimaca koji hvataju hladno. Premium poliesterski materijal, odjeća za kućne ljubimce je mekana za to dodir i jednostavna su da bi se molila u tri različite veličine.it je fit za mali psa, mačka i pogodan za zatvoreni, vanjski, zabavu, odmor, fotografiranje i tako dalje. Okrugli decgender : Unisex Fetures : Moda, topao, udobnost Detalji : Veličina : s, poprsje : 39cm / 15.4 ", dužina stražnje : 30cm / 11.8 ", opseg vrata : 25cm / 9,8 "(približno) : m, poprsje : 44cm / 17.3 ", dužina stražnje : 34cm / 13.4 ", opseg vrata : 30cm / 11,8 "(približno) Veličina : l, poprsje : 49cm / 19.3 ", duljina : 38cm / 15 ", vrat Napomene : Približno) Napomene : Molimo pogledajte našu grafikon veličine i odaberite pravu veličinu.due u razliku za podešavanje svetlosti i zaslona, ​​boja stavka može biti malo drugačija od slika.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rocoto en salmuera en lata
  • Novo

Rocoto en salmuera en lata

KM 14.25

Hvala na vašem običaju Njega je naša glavna prioriteta Pokloni je dostupnosti Obećavamo da nećete požaliti da kupite IT.net Težina 20 limenka, suha težina 12✅ 100% na osnovu Perua.

Essentials ženska navodna majica
  • Novo

Essentials ženska navodna majica

KM 16.50

95% poliestera, 10% elastane kopče za zatvaranje i podesivi kaiševi su veličine s, m, m, l meka za dodir jednodijelno čipkasti bodysuit koji je udoban za cjelodnevno odjeću, i za poseb