Fule Stolcloth Clips stolni nosači krpe Stezanje Clear Plastic Vanjski partijski piknik

Fule Stolcloth Clips stolni nosači krpe Stezanje Clear Plastic Vanjski partijski piknik

KM 0.67

Iznos

Značajke : * Potpuno novi i visoki kvalitet * Dobar potez, lagana težina. * Izrađen od visokokvalitetnog materijala za trajnu upotrebu. * Ovi popravci zaustavljaju vjetar da zabrlja vaš dekor za stol. Pričvršćuju stol i krpu čvrsto. Odupiru se klizanjem i lako se prijave. Oni odgovaraju vanjskim prilikama i proslavama. * Plastični kabine za stolnjak izrađeni su od plastike, sve u čistoj boji, podudaraju se sa drugim bojama, prozirna boja može istaknuti i uljepšati uzorak vašeg stolcloth.Specifikacije : materijal : jasno : 6 * 5 * 1,5 cmpackage uključuju : 8 x stolna krpa klipsota : 1. Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline. Molimo vas da vam omogućuju blago ručno mjerno odstupanje za podatke. Dobar potez, lagana težina . izrađen od visokokvalitetnog materijala za trajnu upotrebu . Ovi popravci zaustavljaju vjetar da zabrlja vaš dekor za stol. Pričvršćuju stol i krpu čvrsto. Odupiru se klizanjem i lako se prijave. Oni odgovaraju na otvorenom i proslave . plastični snimci sa plastikom, sve u čistoj boji, dobro se podudaraju s drugim bojama, prozirna boja može istaknuti i uljepšati obrazac vašeg stolcloth . Specifikacije : Materijal : PSColor : Clearsize : 6 .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

V43tvy - Tip Twin Tiger za ESCO
  • Novo

V43tvy - Tip Twin Tiger za ESCO

KM 1.33

Novi zamjenski dio za zamjenu za Caterpillar (CAT) V43tvy v43tvy Tip Twin Tiger za ESCO Potvrdite broj dijelova ispravan za vaš određeni model prodaje i serijskog broja prije narudžbe...

I zupčanik - RS - 6. Odnos
  • Novo

I zupčanik - RS - 6. Odnos

KM 0.33

RAN & P RS404 617 Ratohd diferencijal> Odnos i špijun> Raniti re & P RS404 6.17 Ratoineri : 2119924361 Replaces : 511297 Replaces PACCAR : 513367 Replaces PACCAR : 513368 ETNReplaces Pai :