Lixada prozračna jakna za bubu

Lixada prozračna jakna za bubu

KM 16.14

Iznos

Mrežna jakna je prozračna, pruža sve okrugle zaštitu od uboda Savršeno je za kampovanje, planinarenje, vrtlarstvo, ribolov i druge aktivnosti na otvorenom. Karakteristike :
. Jakna otporna na komarce s haubicom, -mosquito hlače i par rukavica, pružaju sva kruga zaštite za vas. Vidjeti tanku pređu za izvrsnu ventilaciju u cijelom smjeru i izbjegava blokiranje vida. Mrežna tkanina visoke gustoće štiti od komaraca i insekata. Zimperirani vrat omogućava jednostavan pristup licu za jelo i piće. Elastični struk i manžete podesivi su kako bi se osiguralo da se pričvršćuje i držite greške. Izvrsno za kampiranje, planinarenje, vrtlarstvo, ribolov i druge aktivnosti na otvorenom. Specifikacija :
. Veličina : m / l / xl / xxl (neobavezno)
. Materijal : mreža
. Veličina paketa : 34 * 24 * 4 cm / 13,4 * 9,4 * 1,6 u
. Težina paketa : cca.1 g / 5,6 - 6,2 oz
. Lista paketa :
. 1 * jakna
. 1 * hlače
. 1 * par rukavica
. Napomena : Molimo vas da dozvolite da se 1-3cm lagano mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. jakna otporna na komarce s kapuljačom, -mosquito hlače i par rukavica, pružaju sve okrugle zaštite za vas . vidi kroz tanak pređa za odličnu ventilaciju u cijelom smjeru i blokiranje očiju.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Božićni ukras to je moja mama
  • Novo

Božićni ukras to je moja mama

KM 8.00

Vrijeme je za ukrašavanje kuće, sretan Božić! Svaki ornament se pojedinačno ispisa i ukrašeni čistom kaputom Oni su nevjerojatni odmor za odmor, čine jedinstven poklon za nekoga pose