Recovery Finger Mallet

Recovery Finger Mallet

KM 2.00

Iznos

Please kindly noted that this item is sold by shenzhen longshengxiang keji youxian gongsi from Joybuy marketplaceDescription : Široka primjena : krutost prsta, bol u prstima, izglađivanje čekićnog prsta, popravak tetive ekstenzora i prelom, ispakiranje i premještanje malog prsta, male i svjetlosne boje može se podesiti prema potrebama. Ovaj odmor prsta igra dobru ulogu u zaštiti prstiju u sportu.
Prozrači : perforirani dizajn čuva suhu i prozračnu, izbjegava toplinu i vlagu i ima laganu : lagani dizajn omogućava normalan prst Kretanje i lagano savijanje vrha palca za standardne zadatke kao što su tipkanja, vožnja i kuhanje.
Jednostavan za upotrebu i uklanjanje : Sadrži šest različitih vrsta prsta za vas za čišćenje, savršenim za razne sportove, poput tenisa, badminton, Košarka, odbojka, fudbal, itd. specifikacija : Materijal : PE materijal paket uključuje : SPLINT FINGER (38-42 mm prst + 48-53mm prst) Napomena : 1. Molimo vas da dopustite malo pogreške zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Želim vam prekrasnu kupovinu! Široka primjena : krutost prsta, bol u prstima, izglađivanje čekićnog prsta, popravak tetive ekstenzora, i premještanje malog zgloba . Materijal : izrađen od PE materijal, mali i lagani, a napetost se mogu prilagoditi u skladu s potrebama.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

KIA FORTE stražnje brisača - straga
  • Novo

KIA FORTE stražnje brisača - straga

KM 2.00

Goodyear je sinonim za kvalitetu i pouzdanost Vozači iz Nascara u NHRA oslanjaju se na Goodyear proizvode da se takmiče na najvišim nivoima automobilske utrke Sa goodyear brisačkim lopat

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 2.33

Projektirano je da izdrži 120 sati testiranja soli Slikano i spremno za instaliranje iz kutije nakon čišćenja Susreo ili premašuje OE dizajn za superiornu zaustavljanje snage Air Gap el