Koncerti di-Lusso mAisoft Cardelya bambus - set u poklon bo

Koncerti di-Lusso mAisoft Cardelya bambus - set u poklon bo

KM 2.33

Iznos

Napravljeno za pamper - ovi ručnici za kupanje izrađeni su od vlakana bambusa i pamuka, za dodatnu mekoću i kvalitetu Pamper i briga o ovom turskom luksuznom ručniku koja će takođe ukrasiti vašu kupaonicu. Mjerija : Set uključuje 1 premium ručnici za kupanje (veličina : 55 "x28 ") i 1 premium ručnici (veličina : 35 "x20 "). Koristite za bilo šta - savršeno za ruke, lice i tijelo . i za svoju djecu! Mekoća ovih ručnika idealna je za delikatnu i bebinu nježnu kožu. I najbolji dio? Oni su pranje, brzi ručnici koji će trajati zauvijek. Zdrav izbor klipe - zahvaljujući svojim prirodnim svojstvima, bambusova vlakna su antibakterijsko, što znači da ove ručnike za kupanje neće spasiti mirise ili bakterije. Ljubite ili vaš novac natrag - ovaj poklon za ručnik podržan je našom 100% povratnom garancijom. Ako niste u potpunosti zadovoljni svojim proizvodom, javite nam bilo kada u roku od 30 dana i primite svoj novac natrag. Koncerti di-Lusso miasoft Cardelya bambus - set od 2 u poklon kutiji (pastelna krema).


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Samurai sonja 3b vf; Dinamitna stripa
  • Novo

Samurai sonja 3b vf; Dinamitna stripa

KM 2.00

Artikal : Samurai Sonja # 3b Izdavač : Dinamit Cover Artist : Leirix Writer : Jordan Clark Artist : Pasquale Qualando Ovaj artikal Ocene VF ili bolje Ovaj popis sadrži zalihe fotografije i

Dcenta Dog sa ručicom podesiv
  • Novo

Dcenta Dog sa ručicom podesiv

KM 7.83

Opis : Pas za kupanje u bazenu, rijeku ili more Ima brzo pričvršćivanje kasete, kopče za brzo oslobađanje, podesivo postavljanje i ploča za podlogu i repnu ploču za prednju i leđa..