Silikonska ploča za grudi Nevidljivi grudnjaci zadebljani za žene dame

Silikonska ploča za grudi Nevidljivi grudnjaci zadebljani za žene dame

KM 6.00

Iznos

Opis
r Ovaj je proizvod izrađen od vrhunskog silikonskog materijala, izdržljiv i ugodan za dugotrajnu upotrebu. Stvorite neverovatnu cijepanje i ostvarite taj pritisak na snagu za grudi koju ste uvijek željeli! Učinite vas šarmantnijim, seksi i privlačnim. Pogodno za žene i dame. Funkcija
r. - Boja : boja kože. - Materijal : silikon. - Veličina : oko 13 x 4,5 x 1 cm. - Napravljeno od silikonskog materijala i ugodno za sigurnu upotrebu. - Stvorite neverovatnu cijepanje i ostvarite taj push up efekt za grudi koju ste uvijek željeli!
r. - Odlično za majicu, niski rezni vrhovi, kupaći kostimi, čistih grudnjaka, grudnjaka, kupaćih odijela i svakodnevne habanje. - Savršen poklon za poklon za vaše prijatelje i porodice. - Neka vas šarmantniji, seksi i privlačniji. - Topao savjet : Poštovani kupac, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje i itd. Mogle bi biti neke neznatne razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! 2 x jastučić za dojke. Napravljen od silikonskog materijala i udoban za sigurnu upotrebu . Stvorite neverovatnu cijepanje i ostvarite taj push up efekt za grudi koju ste uvijek željeli!. Odlično za majicu, niski rez, kupaći kostimi, grudnjaci, grudnjaci, kupaći odijela i svakodnevna habanja .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji