Djevojke Jedinstvena rebrasta pamučna suknja - bk- tamno heather 18

Djevojke Jedinstvena rebrasta pamučna suknja - bk- tamno heather 18

KM 14.99

Iznos

Ažurirajte svoje Daugters svakodnevno stil sa najličnijem suknjom BGDK - Ultimate Close Spaple Nećete prestati nositi! Klasičan dodatak ormaru bilo koje djevojke koja djeluje čuda škola, crkva, ručak i stilski noći i toliko više!. Jednostavan za stil s bilo kojim od vaših omiljenih vrhova, cipela i jakna. Panel u stilu suknje s bilo kakvim majicama, bluzema i kornjačima za ležerno, cool svakodnevno fit. Lako se upario sa bilo kojim čizmama, tenisinama ili sandalama, možete stvoriti beskrajan broj odijela za svaku priliku!. Kvaliteta, bez viketa - kroz materijale za besprijekoran izgled. Napravljen od vrhunskog kvaliteta [95% pamuk, 5% spandex] koji kombiniraju veliku elastičnost, naše suknje za djevojčice su toliko ugodno da ih možete nositi satima na kraju. Ne vidi kroz, laganu i prozračnu, lako se nose u sve četiri sezone. Mekan, proteže se za uklapanje tkanine, mašinsko pranje. Djevojkova suknja s rebrastim pločama u boji. Elastični pojas, dužina koljena komforana.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 0.67

Proizvedeno od strane Rad Dezigns lider u naljepnicama prozora od 2008 Ovaj morski supruga naljepnica je tamnozelena i iznosi 26u x 10 Sve narudžbe isporučuju isti ili sljedeći radni dan.

Buc-EE luksuzni crni velur
  • Novo

Buc-EE luksuzni crni velur

KM 24.98

Znamo da maslac se zapravo ne koristi u odjeći ali ti veloristički setovi su nas zavareni Glatka kao svila i meka kao zečje krzno Pozdravili smo se kako su ga izvukli Na vrhu svilenkasto