Autometer sport-comp digitalni mjerač goriva

Autometer sport-comp digitalni mjerač goriva

KM 1.00

Iznos

Poznavanje tačne mješavine zraka / goriva koji se pokreće kroz vaš motor najvažniji je faktor za vađenje najviših nivoa performansi i izdržljivosti Nisu svi širokopojasni mjerači stvoreni jednaki. Autometer koristi naprednu metodu kalibracije koja automatski kalibrira vaš mjerač na svakom pokretanju kako bi vas osigurao najviši stepen preciznosti tokom čitavog životnog vijeka vašeg senzora (nije potrebna besplatna kalibracija zraka ikada nije potrebna). Kompatibilan je s gotovo svim vrstama goriva, širokopojasni automobili PRO može se odrediti za prikaz tačnog raspona koji želite da pazite na. Napredni vrhunsko opoziv i sistem za mršavljenje upozorenja osiguravaju da sigurno postavite moć, bilo na stazi ili na ulici. Automatski zatamnjeni prikaz krojača lagani izlaz za bilo koje stanje. Izlaz za prijavu podataka uključen je za jednu žicu ili dva žična sustava u Lambda ili Afru. Naš posebno dizajnirani O2 senzor i kabel ožičenja uključeni su za jednostavnu ugradnju. Jednostavno, nema tačniji ili jednostavniji za život sa širokopojasnim mjeračem dostupnim na tržištu. Uputstva za instaliranje Autometer.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 9.09

100% poliester, 88% poliestera, 12% Spandex, uvezena, vrhunska zaštita za vaše lice i vaše tijelo Achio Balacla Face Maska izrađena je od visokokvalitetne tkanine, udobne i lagane Vrlo u

SPDOO period donje rublje za žene
  • Novo

SPDOO period donje rublje za žene

KM 1.33

Specifikacije : Materijal : pamuk Vrsta uzoraka : čvrsta Dekoracija : Čipka Tip gaćica : Garnici Vrsta porasta : srednje ustajanje Vrsta predmeta : gaćice Boja : Kao što je prikazano..