Noć vještica gnome lutke šišmiš gnome lutke Halloween party privjesak privjesak

Noć vještica gnome lutke šišmiš gnome lutke Halloween party privjesak privjesak

KM 1.00

Iznos

Opis
Ako tražite ukras za halloween Party, tada ne smijete propustiti naš skup GNOME lutke. Napravljen od filći materijala, visokokvalitetan je i izdržljiv. Puna je dizajna stila Halloween, koja je pogodna za Halloween zabave, festival Ghost, itd. funkcije
. - Boja : narandžasta, ljubičasta, zelena . - materijal : filc. - Veličina : cca. 26.50cm / 10,41x3. - BIT GNOME lutka, za Noć vještica, Festival Ghost, karneval, ukletsku kuću i druge događaje. - Možete ga staviti na radnu površinu ili na zidu ili druga mjesta. - Visokokvalitetni materijal sa izvrsnim zanatskom, izdržljivom i nije lako nositi. - Predstavite ga svojim prijateljima i porodici kao znak. - Odlična ideja za poklon za vaše prijatelje, porodicu i suradnike u Noć vještica. lutka Gnome Bat, za Noć vještica, festival u Ghost, karneval, ukletsku kuću i druge događaje . Možete ga staviti na radnu površinu ili na zidu ili druga mjesta. Visokokvalitetni materijal sa izvrsnim izradom, izdržljivim i nije lako nositi . Predstavite svojim prijateljima i porodici kao znak . Odlična ideja poklona za vaše prijatelje, porodicu i suradnike u Noć vještica.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Erie Seawolves 3-in-pumpnica stanica
  • Novo

Erie Seawolves 3-in-pumpnica stanica

KM 2.67

Pokažite ponos svog Erie Seawolves svaki put kada koristite ovu stanicu za punjenje 3 u 1 Ovaj punjač daje vam mogućnost da napunite telefon, Apple Watch i Earbuds sve na istoj lokaciji..