Wig traka za glavu karoserija s dugim talasom crna crna ženska traka za glavu

Wig traka za glavu karoserija s dugim talasom crna crna ženska traka za glavu

KM 12.12

Iznos

Traka za glavu Wig WALLE WALL FAVE crna perika crna ženska pećnica Wig - Opis proizvoda :
Traka za glavu Dužina perike : 24 inča - Boja trake za glavu Wig : Crna, intermedijarna boja - tekstura perike za glavu Tijelo je valoviti i izgleda prirodno.
Prednosti perike za glavu. Možete prikazati svoje kose, što čine da je traka za glavu popločana važnija.
Perika za vodu za početnike. Ova perika za glavu je jednostavna za ugradnju, posebno za početnike, bez ljepila i šavova.
crne žene nose perike. Možete dobiti prirodne kose, visoki rep, lepinje i ovu pećuću za glavu nema smanjene karakteristike. To je takođe lagano, a ne teško!
Prirodna perika za glavu. Čipka bez glava za glavu je vrlo pogodna za ljude sa osjetljivom kožom. Traka okolo čini valovitu periku ugodnijom. Koristimo visokokvalitetni elastični led i visokokvalitetnu elastičnu mrežu. Možete ga nositi direktno i udobno, a lako je instalirati. Friendly Friendly.
Glava ima strukturu perika. Šešir ima prosječan opseg od 24 inča i podesive naramenice za većinu veličina glave. Remen za rame je jak i nije lako deformirati.
Proizvodi uključuju.
1 perika - Ova perika može vam pomoći da dovršite ulogu koju želite dovršiti. Traka za glavu WIG FAVE FAVE LONGAVA Crna perika Crna ženka Perika za glavu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Časopis. Zapremina p [koža za kožu]
  • Novo

Časopis. Zapremina p [koža za kožu]

KM 1.33

Kožne izdanje Jezik : hlapska zapremina : V.1 1917 Koža vezanje kralježnice i uglova sa zlatnim listom tiska na kralježnici Reprinted iz 1917 Nisu izvršene promjene u originalnom tekstu

Vega sportski hidrator limun limuna
  • Novo

Vega sportski hidrator limun limuna

KM 0.99

Za hidrataciju koja traje sve dok radite, odaberite Vega Sport Hydrator Vega Sport Hydrator nudi natrijum, kalijum, kalcijum i magnezijum koji će vam pomoći u obnovi vašeg elektrolitskog