Riblje rezervoar za vazdušni kamen akvarijum kisik zrak sa mjehurićima Zračna pumpa jezerca

Riblje rezervoar za vazdušni kamen akvarijum kisik zrak sa mjehurićima Zračna pumpa jezerca

KM 0.67

Iznos

Opis Kamen mjehurića sa zrak sa kuglicom u obliku kuglice izrađen je od finog pijeska za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. Dizajniran za dodavanje kisika i prehranu kruga na vaš hidroponski rastući sistem ili akvarijum. Pogodno za hidroponske sisteme, ribnjake, akvarijume, rezervoare za ribe i druge sisteme. - Boja : Kao što je prikazano . - Materijal : peščenjak . - Veličina : 2,00x2,00x3. - Usvojen premium materijala, to je praktičan i izdržljiv sa dugom uslužnom životu . - povećava se Cirkulacija protoka zraka do kisigene vode koja je korisna za vodene životinje . - Lagana i kompaktna, jednostavna za rukovanje. Jedinstveni izgled, jednostavan i elegantan . - Odličan način da dodate kiseonik u svoj akvarij, ribe, hidroponični i cirkulacijski sustav . - mjehurići su ujednačeni, mali i gusti, sa dobrim kisičkim efektom . usvojen od premium materijala, je praktičan i izdržljiv sa dugom uslužnom vijekom. Jedinstven izgled, jednostavan i moderan . Odličan način da se dodate kiseonik u svoj akvarij, rezervoar za ribu, hidroponični i cirkulacijski sustav . mjehurići su ujednačeni, mali i gusti, s dobrim efektom oksigena.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 0.67

Napravljen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za korištenje Napomene : Tvornički podešen pritisak zraka ovog proizvoda je 100psi...

Djevojke Party Headdress
  • Novo

Djevojke Party Headdress

KM 7.50

Ova je artikal kose koji je pogodan za djecu i ugodno za nošenje Dizajni dizajn luka i Antlera učinit će vaše dijete više i najljepše Savršeno za djecu da obuče na božićnu zabavu..