Unaprijed uvrštena evolucija uživo Queensrÿche

Unaprijed uvrštena evolucija uživo Queensrÿche

KM 0.33

Iznos

0060768452527 Unaprijed : dobro stanje. Koncertni zapisi izgubili su svoj utjecaj, ali čovječe, evolucija uživo daje puno Queensryche-a za novac. Ovaj OH-so-gust dvostruki set podseća na prostorni ritual, sav svijet na svijetu, ili neki izgubljeni previše dugi prog tome u studiju dok ne umrete. Suočimo se sa činjenicama : samo će vam navijači kupiti, a oni će biti sretni. Sa radom : Mindcrime, Queensryche dokazao je da zna kako napraviti studijske albume; Ali biti sendvič na turneji, sa ograničenim vremenom prije utjecajnog željeznog djevojaka i nakon Gurua Halforda (koji je nazvao njegovom rekordnom pobunu uživo), učinio da kvintet razumije dinamiku postavke uživo. Queensryche komprimira svoju zaostavštinu u zgužvajući set od 29 pjesama zabilježenih preko dvije noći u moore teatru u Seattlu. Evolucija uživo također označava prvo izdanje pod Novim ugovorom Queensryche sa svetištem, a bend se čini napajanim i spremnim još 20 godina. Živa evolucija podijeljena je u četiri hronološka apartmana : EP / apartman za upozorenje (što zapravo uključuje bijesne pjesme); ŽIVO / MONDLIMIJSKI SUITE (koji zapravo uključuje samo rad : misaone pjesme); Carstvo / obećani kopneni apartman; I, na kraju, HITNF / Q2 K Suite. Naravno, prvi presjek udara. Od Primo Judas svećenika-ismi mamuta "kraljice Reicha " (priznajte to, tate je tamo gore s Dickinson-om i baldu) do ludila zasljepljujuće "(da ne spominju nevjerojatno "Hodajte u sjeni " i "dama nosila crnu "), ovi blistavi rani bitovi čine da su vam drago što ste došli.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Hamsa ruka s ribljim zidnim zidom
  • Novo

Hamsa ruka s ribljim zidnim zidom

KM 2.00

Hamsa ruka s ribljem amulettom ručno rađenim staklenim zidom viseći donosi sreću i prosperitet vašem domu Amulet vas blagoslovi s obilnom ljepotom, srećom, dobrom zdravlju i ljubavlju.

Hula Hemp Rope Lion Pet Toy
  • Novo

Hula Hemp Rope Lion Pet Toy

KM 0.67

Petique Hula Hemp konop Lion Pet igračka je netoksična, slatka i zabavna! Dizajniran sa 100% konopkom, škripavcu u glavi koji psi apsolutno vole! Jeste li znali da je konopci najtraženij