Kreativni saksofon Music Score Clip Saksofon list Music CLAMP-on držač

Kreativni saksofon Music Score Clip Saksofon list Music CLAMP-on držač

KM 0.67

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje sa žućne od Joybuy Marketplace-a
. Tražite profesionalni, ali povoljni saksofonički list muzički isječak? Jeste li u potrazi za čvrst, pouzdan alat koji može raditi više poslova odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš profesionalni saksoffonski muzički isječak mora se zadovoljiti. To je jedan od najboljih izbora za vas. funkcije
. -Kolor : srebrni
. -Materijal : željezo
. -Size : O 19. - Standardni držač glazbenog lima saksofona koji se uklapa u nosač na najčešći saksofon. - pomaže u održavanju lima za marširanje. Radi sa svim mapama. - Premium željezo kao materijal, praktična mapa muzičke listove saksofona. - Izvrsna izrada, kompaktna i lagana, jednostavna za nošenje, prikladno i praktično. - Odličan dodatak za marširanje saksofona igrača. Takođe odličan poklon za vas ili vaše prijatelje.
Standardni držač glazbenog lima saksofona koji se uklapa u nosač na najčešći saksofon. | Pomaže u držanju lista za marširanje. Radi sa svim mapama. | Premium gvožđe kao materijal, praktična mapa muzičke listove saksofona. | Izvrsna izrada, kompaktna i lagana, jednostavna za nošenje, zgodna i praktična.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji