Randolph šarenih guma za automobile od aluminijskih kotača, pribor za ruke za ruke

Randolph šarenih guma za automobile od aluminijskih kotača, pribor za ruke za ruke

KM 1.33

Iznos

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodat randolph sa joybuy marketplace šarene gume za automobile od aluminijskih metala za ruke ručna oprema za automobile :
šareni dizajn : Ove kapice za gume imaju i šareni dizajn, dodajući elegantno i privlačeći se na kotače vaših automobila. Uz različite raspoložive boje, možete odabrati kape koje vaše lične preferencije ili nadopunjuju estetiku vašeg automobila.
Aluminijska legura izgradnja : kapice su napravljene od aluminijske legure, što nudi izdržljivost i otpornost na. To osigurava da mogu izdržati različite vremenske uvjete i pružiti dugotrajne performanse.
Jednostavna instalacija : Ove su kape dizajnirane ručnim mehanizmom, što znači da se mogu lako instalirati rukom bez potrebe za posebnim alatima. Jednostavno ih zajebavati na stabljike guma, a oni će sigurno ostati na mjestu.
Universal Fit : Caps imaju univerzalno uklapanje, čineći ih kompatibilnim sa najobičnim stabljikama guma na automobilima. To omogućava jednostavnu instalaciju na širokom rasponu modela automobila bez potrebe za modifikacijama ili dodatnim komponentama.
Dekorativni i zaštitni : njihova ukrasna funkcija, ove kapke pružaju i zaštitni sloj za stabljike gume, pomažući u prašinu, prljavštinu, i od ulaska u ventile.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Enduro Engineering Radiator Braces
  • Novo

Enduro Engineering Radiator Braces

KM 2.00

Ne žrtvuje protok zraka Napravljeno za uklapanje OEM radijatora, neće stati na velikim radijatorima Hardver je uključen Odgovara vašoj tvorničkoj plastici Štiti OEM radijatore sa bočn