MubIneo pastoralni stil Umjetno lišće ograde, pravokutna barijera za uklanjanje ograde za vanjski vrt

MubIneo pastoralni stil Umjetno lišće ograde, pravokutna barijera za uklanjanje ograde za vanjski vrt

KM 2.33

Iznos

Pastoralni stil Umjetno lišće ograda, pravokutna preklapanje ograde za vanjski vrt
Glavne tačke :
. Plastični i krpinski materijal mogu spriječiti blijediti i dugo ostati zeleno. Pravokutna ograda je dovoljno velika da zaštiti vaš vrt od štete od životinja. Okružen umjetnim lišćem, što dodaje svježu proljetnu atmosferu u vrt. Svaki put kada ga vidite, donijet će vam ugodno raspoloženje. Odličan poklon za domaćinstvo za porodicu i prijatelje. Svijetle boje, puna vitalnosti. Neka vaši prijatelji i posjetitelji osjete dah proljeća. Stil ukrasa ove ograde je svjež i pastoralan, pogodan za na otvorenom ukras. Specifikacije :
. Materijal : plastika + krpa
. Boja : zelena
. Tip : 5 stilova za odabir
. Veličina : 100cm * 50cm / 39. Stil : pastoralni stil
. Funkcija : Vanjski ukras / zaštita
. Napomena :
. Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog računara. Sadržaj paketa :
. 1 * Veštački listovi ograda
. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : Ograda za umjetnu listu izrađena je od ekološki prihvatljive tkanine i plastičnog materijala sa izvrsnim izradom, izdržljivim za upotrebu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 7.95

Giligiliso 39in strugač za led i proširivo snežno četkica odvojivi strugač za snijeg sa pjenom za hvatanje PVC četkica za vetrobransko staklo, prodaja kamiona Materijal : ABS Boja : cr

EFFORITY Firewire kabel
  • Novo

EFFORITY Firewire kabel

KM 0.33

EFFILY vatrowire kabel, 6 Ft Kabel za prenos podataka za audio / video uređaj, kamkorder, skener, štampač, prvi kraj : 1 x 6pinski firewire, muški, drugi kraj : 1 x 6pinski firewire, m