Sudy Božićni anđeo Ornament Božićno drvce Viseći ukras Privjesak G IFT

Sudy Božićni anđeo Ornament Božićno drvce Viseći ukras Privjesak G IFT

KM 1.67

Iznos

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Božićni anđeo ukras božićno stablo viseći ukras privjesak g IFT
Karakteristike : Veličina : 17cm x 7cm puna božićna dnevna radost i sreća, vrlo božićne ukrase, na vrhu je viseći niz na vrhu lutke. Možete ga lako objesiti na božićno drvcu, vratima, zid, noćnim dijelom, u blizini kamina ili bilo gdje što želite da dekorirate.
njihov izgled je vrlo popularan sa djecom i anđeli predstavljaju dobre i dobro Želje.
Razrađena zanata, osvijetlite svečanu atmosferu i stvorite slatko vrijeme sa porodicama i napravite svoj dom novi svježi izgled.
1 x božićna lutka Vise Angel. Izrađen je od zdravih i visokokvalitetnih materijala i vrlo je siguran za upotrebu. Jedinstveno ukrasite svoj portal i zidove . Može činiti vašu sobu vrlo lijepim i izgledati vrlo ugodno i toplo . 100 postotnih potpuno novih ukrasa ove kvalitete omogućuju vam da se lako kupite i koristite.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pogonski remen pulley 16604- za Toyota
  • Novo

Pogonski remen pulley 16604- za Toyota

KM 5.50

2pcs pulley 1660431030 za Toyota 4runner Avalon LexStanje : Newreplace Broj dijela : 1660431030 Količina : 2pcs Dodlovnik Popis kompatibilnosti je samo za referencu Provjerite broj dijela p