Navojni zgrada zgrada drveni satovi boje oblika podudaranja igara

Navojni zgrada zgrada drveni satovi boje oblika podudaranja igara

KM 0.67

Iznos

Dobrodošli u proizvode marke Tawohi
Naši proizvodi uljepšavaju vaš život, donijet će vam praktičnost i radost života, neka proizvod odražava njenu vrijednost je naš cilj, vaš je zadovoljni osmijeh na našoj usluzi.
Zbog različitih faktora kao što su svjetlina ekrana, lične sklonosti itd., Stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija od slike web stranice.
Slijede karakteristike projekta : Izrađena od glatkog prirodnog drveta, ekoloških i netoksičnih boja. sastoji se od različitih boja, koje mogu potaknuti bebinu percepciju boja i brojeva. Naučite bebu Različiti oblici blokova i pusti ga da stavi drvene blokove u slagalicu jedan po jedan slobodno . Sat i druge ruke mogu se rotirati da bi promijenili veličinu ugla kako bi učinila djecu drugačiji koncept vremena. Poboljšati komunikaciju i emociju roditeljske djeteta. Mama i tata mogu voditi i započeti rano obrazovanje za vrijeme zabave sa vašom djecom . Opis : Materijal : drveni stil : zebra, bijeli zec, tigar i lav Veličina : 18,5 * 18,5 * 2. Paket uključen : 1 x Navojni građevinski blok igračka.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crni teksturirani dno visokog struka
  • Novo

Crni teksturirani dno visokog struka

KM 6.00

Pripremite se za luksuz koji se savladaju pod suncem ovog ljeta sa klasičnim, šikom, na trendu teksturiranog izgleda Crno teksturirane bikini dno odlikuje se laskavim visokim strukom koji