PHONESOAP mozaici Kreativne 3D naljepnice za pločice Dekoracija DIY Tt avionske zidne naljepnice G

PHONESOAP mozaici Kreativne 3D naljepnice za pločice Dekoracija DIY Tt avionske zidne naljepnice G

KM 3.77

Iznos

Mozaici Creative 3 D naljepnice za pločice Simulacijske ukrase Zidne naljepnice za fiksnoj katu Zidne naljepnice : izrađene od visokokvalitetnog PVC materijala, fleksibilnog i -great za povratne bake u kuhinjama, kupaonicama, kamperi na kotačima i sudoperima. Jednostavan za rezanje i instaliranje, samo ogulite i štapili! DIY rezanje i spajanje Ukrasite svoj dom na svoj način. Ove kuhinjske pločice vinilne naljepnice će vam uštedjeti vrijeme i novac koji zamjenjuju starih pločica. Potpuno transformirajte svoju kuhinju i kućni stil, bez napora.Sthong samoljepljive, nije potrebno dodatno ljepilo! Odvojiv bez ostavljanja ostataka i bez oštećenja zida. Za glatke i čiste površine pločica. Materijal : PVCDIMENZIJE su kao što je prikazano. Višebojna ploča uključuje : 10 x zidne naljepnice : Zbog razlike između različitih monitora ili reflektora u boji u pozadini monitora ne može odražavati stvarnu boju predmeta. Molim 1 -5mm Greška zbog ručnog mjerenja. Prekrasan umjetnički dio!. Slijedi izvrstan vijek i luksuz niskog ključa . Kad se ulazite na njega, možete se opustiti i uživati ​​u modnom luksuznom domu. Pogodno za sve vrste kućnog dekora, Božića, Nove godine, ukras i svakodnevna upotreba kao i svakodnevna upotreba Toplo i odmorno raspoloženje gdje god se oni postavljaju. Ako imate bilo kakvih pitanja u procesu korištenja, slobodno nas kontaktirajte, potrudit ćemo se da vam poslužimo.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rocoto en salmuera en lata
  • Novo

Rocoto en salmuera en lata

KM 14.25

Hvala na vašem običaju Njega je naša glavna prioriteta Pokloni je dostupnosti Obećavamo da nećete požaliti da kupite IT.net Težina 20 limenka, suha težina 12✅ 100% na osnovu Perua.

Essentials ženska navodna majica
  • Novo

Essentials ženska navodna majica

KM 16.50

95% poliestera, 10% elastane kopče za zatvaranje i podesivi kaiševi su veličine s, m, m, l meka za dodir jednodijelno čipkasti bodysuit koji je udoban za cjelodnevno odjeću, i za poseb