Odjeća za pse za kućne ljubimce odjeća za pse pamučna odjeća prsluk jesen i zima topla britanska pamučna teddy topla jakna mačka odjeća dolje siva

Odjeća za pse za kućne ljubimce odjeća za pse pamučna odjeća prsluk jesen i zima topla britanska pamučna

KM 5.99

Iznos

Odjeća za kućne ljubimce pamučna odjeća prsluk jesen i zima topla britanska pamučna teddy topdy jakna
karakteristike : debeli, lagani, vjetrovito, vrlo mekan, ugodan i topljiv psenik u hladnom vremenu
Modni Stil Reverzibilni pas za pse - mekan i topla iznutra, gumbi za vrat i trbuh čine kaput vrlo jednostavan za podešavanje, stavite i poletite.
Visokokvalitetni poliester + TC (poliesterski / pamuk) . Gusta je, izdržljiva i lagana za pse da se nose u hladnim zimskim ili jesenima.
Primjena - pogodna za najmanje i srednju veličinu, poput Teddy, Chihuahua, Pudlica, Sheltie, itd. Pogodno za sve zatvorene ili Aktivnosti na otvorenom.
Napominjemo. Za svrhu, odjeća koju dobijate imat će nabor. Molim vas, ne brinite, ovaj će nabor nestati nakon vašeg prvog pranja ili peglanja.
Molimo napomenite. U svrhu, odjevni predmet koji dobijete imat će nabor. Molim vas, ne brinite, ovaj će nabor nestati nakon prvog pranja ili peglanja.
Molimo napomenite.
Molimo napomenite. U svrhu, odjevni predmet koji dobijete imat će nabor. Molim vas, ne brinite, ovo stanje nabora nestati će nakon vašeg prvog pranja ili peglanja.
O boju : slike su za referentne uzorke. Zbog ograničenja fotografija i neizbježnih razlika u postavkama monitora, boje prikazane na fotografijama možda ne odgovaraju 100% na boje samog predmeta.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji