Naljepljivanje reflektora za naljepnice za automobile Auto reflektirajuće zrcalne naljepnice

Naljepljivanje reflektora za naljepnice za automobile Auto reflektirajuće zrcalne naljepnice

KM 2.33

Iznos

Opis
Želite li napraviti hladan ukras za svoj automobil? Ovaj će predmet biti odličan izbor. To je prugasta naljepnica koja je napravljena od premium materia. To je vodootporan i ljepljiv za dugoročnu upotrebu. Jednostavno se nanosi na bilo koju čistu, suvu i glatku površinu. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : kućni ljubimac
. - Premium materijal koji je vodootporan i otporan na suncu za izdržljivu upotrebu. - Dobra upijanja, nije lako paziti
. - Ukrasite svoj automobil sa personalizovanim naljepnicama automobila, čineći vaš automobil privlačnim. - Jednostavno zalijepite i uklonite bez povrede boje automobila. - Može se primijeniti na retrovizor, bočne prozore, stražnje vjetrobransko staklo, bočnu, prednju ili stražnju stranu automobila itd.
1 x set naljepnica 10pcs. Premium materijal koji je vodootporan i nepropusan za sunce za izdržljivu upotrebu. Dobra apsorpcija, nije lako paliti vaš automobil sa personaliziranim naljepnicama automobila, čineći vaš automobil privlačnim. Lako zalijepiti i ukloniti bez povrede boje automobila. Može se primijeniti na retrovizor, bočne prozore, stražnje vjetrobransko staklo, bočni, prednji ili stražnji dio automobila itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji