Kultura Početna Desktop Daljinski upravljač Skladište Bo Dobijnerskog olovke Kozmetički kontejner

Kultura Početna Desktop Daljinski upravljač Skladište Bo Dobijnerskog olovke Kozmetički kontejner

KM 1.00

Iznos

Specifikacije :
Može se koristiti za skladištenje minđuša, ogrlice, perle, prstena za prste ili drugog malog nakita. Koristi se za skladištenje ribolovne kuke, mamac za ribu mamac ili drugi mali komplet alata. Također je na poslovnoj putovanju Lagan i kompaktan, praktičan i zgodan za nošenje. Pomozite da se male predmeti odvoje. Tip : Kutija za odlaganje
. Boja : jasno
. Količina : 1pc
. Materijal : PP
. Značajke : izdržljiv, jasan, mini, odvojiv
. Detalji veličine
. [Naša veličina 10 rešetki] L x Š x V : 12,8cm x 6,7cm x 2,2cm / 5,04 "x 2,64" x 0,87 ", svaka veličina rešetke : 3cm x 2,5cm / 1,18" x 0,98 "(približno)
. Napomene :
. Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo vas da se u različitom priručniku omogućuju neznatnu ručnicu mjerenje.
Paket uključuje :
. 2 x kutija za odlaganje (drugi nisu uključeni)
kontaktirajte nas kako biste bolje riješili bilo kakva pitanja prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije. Ako ti Imate li pitanja, molimo kontaktirajte službu za korisnike. Može se koristiti za skladištenje minđuša, ogrlice, perle, prstena za prste ili drugog malog nakita. Putovanja za primanje kutije, dodataka za nakit, zdravlje tablete .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 11.99

To može pomoći u održavanju odgovarajućeg oktanskog ocena za smanjenje potencijalne eksplozije, što je praktično Napravljeno od aluminijske legure za poboljšanu čvrstoću i izdržlji