12V 10Ah SLA Zamjena baterije za Teal S - Pack

12V 10Ah SLA Zamjena baterije za Teal S - Pack

KM 25.00

Iznos

Isporuka moći kad vam zatreba, moćna max ML10-12 12 Volt 10 AH koristi vrhunska, teška rešetka, teška, rezijsko-legura koja pruža izvanrednu performanse i radni vijek u plovku i cikličkim aplikacijama ML10-12 je upijajuća staklena mat (AGM) tehnologija sa regulacijom ventila koji se može koristiti u priloženim i zatvorenim okruženjima bez curenja ili održavanja, pružajući vrhunske performanse za hiljade modela . SLA baterije se koriste u širokom rasponu aplikacija, uključujući; Potrošačka elektronika, električna vozila, pokretači motora, kolica za golf, travnjak i vrtni alati, medicinska mobilnost, motocikli, motorni sportovi, prenosivi alati, solarni, igračke i hobi, uređaji za kontrolu pristupa, sigurnosti i više. ML10-12 SLA je 12 V 10 Ah zapečaćena olovna kiselina (SLA) punjiva za ponovno održavanje bez održavanja, pakovanje od 2 - ul certificirano. Oglas je samo za bateriju. Nema žičane kabelske ili montažne pribor. Punjiva baterija koja se može montirati u bilo kojem položaju, odolijeva udarcima i vibracijama. Dugotrajne visoke performanse u visokim i niskim temperaturama. Podržana je 30-dnevna politika povrata i punu 1 godinu garancije.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

GRAMMAR MINUTION Workbook, 1. razred
  • Novo

GRAMMAR MINUTION Workbook, 1. razred

KM 3.33

Hvala na vašem CustomerCustomer Care je naš glavni prioritet Obezbjeđuje dostupnost Obećavamo da nećete požaliti da kupite ga.inspiriran visoko popularnim matematičkim serijama, ova k

Erie Seawolves 3-in-pumpnica stanica
  • Novo

Erie Seawolves 3-in-pumpnica stanica

KM 2.67

Pokažite ponos svog Erie Seawolves svaki put kada koristite ovu stanicu za punjenje 3 u 1 Ovaj punjač daje vam mogućnost da napunite telefon, Apple Watch i Earbuds sve na istoj lokaciji..