Walmeck Clear za čišćenje mirlofiber za čišćenje instrumenata za gitaru violina Ukulele Clarinet Trumpet saksofon čišćenje

Walmeck Clear za čišćenje mirlofiber za čišćenje instrumenata za gitaru violina Ukulele Clarinet Trumpet

KM 13.49

Iznos

Karakteristike :
Meka krpa za čišćenje gitare, ukulele, violine, trube, saksofona i drugog muzičkog instrumenta. MATERIJAL MIKROFIBER, MOŽE ULJA, MASA, Prašina i prljavština sa vaše površine muzičke instrumente. Super Soft, neće ogrebati vaš muzički instrument, praktičan i pouzdan. Lako se oprati i osušiti se, pogodno za ponovnu upotrebu. Veličina 17 * 14,5cm, dostava nasumičnih boja. Specifikacije :
. Boja : Nasumične boje isporuka
. Materijal : mikrofiber
. Veličina predmeta : 17 * 14.5cm / 6,7 * 5,7 u . Napomena :
. Boja krpe za čišćenje bit će poslana nasumično. Boja krpe za čišćenje koju primite može se razlikovati od prikazanih slika. Lista paketa :
. 1 * krpa za čišćenje
. Meka krpa za čišćenje gitare, ukulele, violine, trube, saksofona i drugog muzičkog instrumenta . Mikrofiber, može ulje, mast, prašina i prljavština sa vaše muzičke instrumente. lako se oprati i biti osušen, pogodan za ponovnu upotrebu . veličina 17 * 14,5cm, dostava nasumičnih boja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Vrtni krevet Modularni poklopac
  • Novo

Vrtni krevet Modularni poklopac

KM 120.47

Modularno dizajnirani, modularni sustav poklopca može se izvesti u konfiguraciju bilo kojeg povišenog kreveta Okvir, koji je izrađen od izdržljive čelične presvučene čelicom, priklad