Geroge praćena silikonska kolač od torte Candy Chocolate ukrašavanje ladice Diy Craft Project

Geroge praćena silikonska kolač od torte Candy Chocolate ukrašavanje ladice Diy Craft Project

KM 0.67

Iznos

Šišći za pranje koštanje Candy Chocolate Demorna za uređenje DIY CRAFT Projekt
Karakteristike :
Visokokvalitetni kalup od silikonskih šalica] izrađen od silikonskog materijala, za višekratnu upotrebu, savršenog za zamjenu za zamjenu čaša za jednokratnu upotrebu Za upotrebu u peći, mikrovalnim pećnicama, hladnjacima.
【Lako čišćenje】 Ne brinite o čišćenju. Neljepša, lako se oguliti i čistiti.
Savršeni rad i čarobni osjećaj : Veoma jednostavan za upotrebu, čak i djeca mogu lako, savršena za DIY sa cijelom porodicom, vi i vaša djeca ćete se zabaviti.
Ovi kalupi su vaš dobar izbor za izradu slatke čokolade, ledene kockice, slatkiša, čigsecake, ukras za tortu, sapun, svijeće, savršeno za pečenje za pranje za nadolazeće događaje ili zabave Kao što su nove godine, rođendani Mardi Gras, Dan zaljubljenih, Uskrs, itd.
Materijal : Silikon - izrađen je od visokokvalitetnog materijala, 100% potpuno novi. Profesionalni dizajn, udoban, izdržljiv. Možete ga koristiti duže, visoke performanse troškova. Ovo je dobar poklon za vaše prijatelje, porodicu i razrednike. Ako želite više detalja o ovom proizvodu, možete se obratiti našu korisničku službu, strpljivo ćemo odgovoriti na vas.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

u. Green Wotll CEDAR Pine Garland
  • Novo

u. Green Wotll CEDAR Pine Garland

KM 25.00

73 "Artifični zeleni governi Cedar Pine Garland Ovaj borov vijenac sadrži pine cedar lišće sa realnim izgledom i osjećaj Odlikuje se nekoliko maslina u cijelom lišćem cedra zbog bilo