Prekrivači za trpezariju mekani debeli baršunasti klizač za krevet preklopno sedivo za život

Prekrivači za trpezariju mekani debeli baršunasti klizač za krevet preklopno sedivo za život

KM 1.67

Iznos

Visoka kvaliteta poklopca : ovaj pokrov izrađen od 92% poliestera i 8% spandexsoft materijala, udobnog i otporan na bora, bez peglanja , rastezanje koji se brzo oporavlja, siguran fit sa elastičnim hem. "do 54" široko, 3,14 "-4.
Modni dizajn : modna klasična dizajn krovne rešetke jacquard tkanine nadograđuje vaš stariji tapecirani da bi ga dali sofisticiraniji izgled i zaštiti klupe od ogrebotina, i mrlje. Nemojte samo zadržati svoje novo iz prljave i lagane ogrebotine, već i davanje stare oštećenom.
široko upotreba : ručavanje blagovaonice, grime i habanja i suza i suza; Ovi slikovi su odlični za trpe u kuhinji, spavaću sobu, blagovaonicu, restoran, dnevni boravak, hotel i još mnogo toga, kao i kupi novu
Jednostavan za korištenje : The Stretter blagovaonicu opremljen elastičnim opsegom i 2 trake sa spajanjem Kopče, sigurno postavljanje sa šivanim elastičnim elastikom da ostaje na mjestu bez premještanja ili se kretanja, samo ga klizi preko sjedišta i kopča, izdržljiva tkanina s elastičnom rubom osigurava poklopac, protiv klizanja. Mašina koja se može pratiti, nisko, nije potrebno peglanje. Paket uključuje : 1 komad rastezanje : Molimo Vas da se odstupa od 1-3 mm zbog ručnog merenja.
Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od pojasene boje na slikama.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

5 plišane zečeve
  • Novo

5 plišane zečeve

KM 8.99

Hoppity Eastery zabava Vaša će djeca biti jajasta po miljenju ovog Uskrsa kada dobiju 5 "plišane zečeve Ove prskajuće zečice su sjajan način da se deca preskoče uzbuđenjem bez razbi