Univerzalni punjač baterije 29.4V 1.6A električni bicikl litijumski punjač za punjač za vazduhoplovne glave za Ele

Univerzalni punjač baterije 29.4V 1.6A električni bicikl litijumski punjač za punjač za vazduhoplovne

KM 0.33

Iznos

Značajka : 1 Izdržljiv materijal : Ovaj litijumski punjač baterije izrađen je od plastike za računar i dolazi sa visokom temperaturom i ljuskom za otpornost na vatru za sigurniju upotrebu. Avionacija glava : Ovaj proizvod je profesionalno proizveden i može vam pomoći da riješite problem gubitka ili oštećenja električnih punjača skutera bez brige o neusklađenima. Opremljen je linijom za pretvorbu zrakoplovne glave koja se može samo modificirati za punjenje baterija u različitim priključcima. Funkcija proizvoda : Ovaj proizvod ima inteligentnu zaštitu od prenapona, zaštitu od preopterećenja i funkcije zaštite kratkih spojeva, osiguravajući sigurno i pouzdano napajanje. Stabilan napon : Ovaj punjač pruža stabilni napon, koji je siguran, pouzdan i ima snažnu kompatibilnost i može udovoljiti potrebama napajanja različitih uređaja. Performance proizvoda : Punjač podržava ulaz AC100-240 V 50 60 Hz i izlaz 29.6a, koji je praktičan i kompatibilan. Specifikacija :
Vrsta predmeta : univerzalni punjač baterije
težina : 254,00g / 8.96oz
Materijal : PC, guma, metal
Priključak : EU 100-240 V
Ulaz : AC100-240 V Maksimalno 50 60 Hz TEXT {FONT-PORODICA : 'Arial'! Važno; }. -Dang-uredi tablica (granični top : 1px čvrst # 000; Granica-lijevo : 1px Solid # 000; } .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 2.67

Višestruka upotreba : Unutrašnjost automobila mrežasta torba, koja se može koristiti za spremanje putne odjeće, tanke prekrivače, grickalice i druge kućne predmete Dizajn : Stropna to