Mužjak stiropoam pjene manequin head hat naočale zaslon zaslon

Mužjak stiropoam pjene manequin head hat naočale zaslon zaslon

KM 7.60

Iznos

Mužjak Styrofoam pjena manequin, model glave, šešira za stalak za pjenu zaslon za rezanje perika, štand sa zaslonom za periku Značajka :
. Crni muški pjena maneken model glave. Savršen prikaz perika, kape, čaša, slušalica i drugih predmeta. Može se koristiti i kao model slikanja tijela sa širokim rasponom upotrebe. Prijateljski savjeti :
. Molimo vas da ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju.Postavite provjerite mjernu kartu prije kupnje predmeta. (1 Inch = 2,54cm)
.Prodaj zabilježite da bi mala razlika trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Specifikacije :
. Tip : Pena Manequin
. Materijal : pjena
. Boja : bijela
. Značajke : Ženska pjena Mannequin Head, višestruke, lagana, lagana. Opseg glave : 50 cm / 19,7 inča
. Visina : 31 cm / 12,2 inča
. Sadržaj paketa :
. 1 x muški pjena Manequin
. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog materijala za pjenuli surene, male veličine, lagane težine, vrlo jednostavan za nošenje, jak i izdržljiv, nije lako oštetiti, jednostavan za čišćenje. Dizajn : Muški poprsje manekenka, glava manequin s grudima, navikla Prikažite šešire, perike, naočale, ogrlice, slušalice i ostale stavke .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ne propustite!
  • Novo

Ne propustite!

KM 1.00

Podignite garderobu sa našom kolekcijom ženskih kombinezona Dizajniran s najnovijim trendovima na umu, ovi svestrani komadi su savršeni za svaku priliku Bez obzira na to da li pohađate l

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 2.00

Proizvedeno za pretragu kvalitetnih i dimenzionalnih specifikacija za superiornu zaustavljanje snage Prelazi ISO proizvodne smjernice (Internacionalna Organizacija za Standardizaciju) OE Kon