Jakna za pase sa visokom bojom i izdržljivom ručkom za spašavanje za male do srednjeg velika pasa

Jakna za pase sa visokom bojom i izdržljivom ručkom za spašavanje za male do srednjeg velika pasa

KM 1.67

Iznos

Jakna za spašavanje sa visokom bojom i izdržljivom ručkom za spašavanje za male do srednjeg psa Drebene pretplate : Vodootporan i visok bojni materijal : Ova jakna za passku pasu izrađena je od visokokvalitetnog oksforda i najlona, ​​koja je ripstop, vodootporna i lako se osušiti Jakna za pse je prozračna i ima odličnu plodnost zahvaljujući mrežnoj tkanini i biserskoj pjeni visoke plovnosti gustoće. Može zaštititi vašeg ljubimca od utapanja više boja i 7 veličina : jakne za spavanje pasa dostupne su u raznim bojama kako bi se vaš pas ističe u stilu. Jakne za spašavanje pasa dostupne su u 7 veličina koje bi odgovarale većini pasa od malih pasa do velikih pasmina. Pažljivo mjerite svog psa prije kupovine jednog od naših jakna za spašavanje pasa. Savet : Ako je vaš pas između dve veličine, preporučujemo odabir veće ručke za spašavanje i D-prsten : Pleća za pse ima čvrstu ručicu za spašavanje na vrhu za brzu i jednostavnu prianjanje, olakšavajući vam da povučete svog psa van hitne pomoći. Pas spasiooy sa čvrstim D-prstenom, savršen za šetnju slatkim ljubimcima uz plažu nakon pasa koji se igra u vodenim reflektivnim trakama : Životne jakne za pse za brod imaju široke reflektirajuće trake, koji su posebno korisni vlasnici koji noću hodaju . Ova jedinstvena jakna za ljubimcu pasa olakšava vam i vi da vidite gdje je vaš pas dok igrate u širokoj paleti aplikacija : Životne jakne za pse su zgodne i prilagodljive.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Montana, dom Bigfoota, WPA stil
  • Novo

Montana, dom Bigfoota, WPA stil

KM 7.50

Originalni lintnski prešantski umjetnički radovi na visokokvalitetnim brezama, pohvaljuje oštre detalje i živopisne slike Montane, dom Bigfoot, WPA stila (4x6 breze razglednice za drvo,

Najnovija radna površina All-in-One
  • Novo

Najnovija radna površina All-in-One

KM 239.50

Ključne karakteristike i prednosti : generacija Intel Core i51135 G7 (2,4 GHz osnovna frekvencija, do 4,2 GHz sa Intelom Turbo Boost tehnologijom, 8 MB keš memorije, 8 navoja, 4 jezgre)..