Ukrasi božićnog drvca Engleski slovi ukrasi DIY Xmas Tree Viseći dekor jedno slovo sa božićnim šeširom

Ukrasi božićnog drvca Engleski slovi ukrasi DIY Xmas Tree Viseći dekor jedno slovo sa božićnim šeširom

KM 3.70

Iznos

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplacea Boja : Crvena
Pogreške u 2-3cm Pogreške podataka dimenzija Zbog ručnog mjerenja.
1 x ukrase za božićne drvce : Veličina : 8cm
Može ukrasiti raznoliko da se božićna stabla može biti dobar izbor za vaše prijatelje i porodicu, za njih Božićno drvo izgleda ljepše, bit će savršen način za stvaranje trajnog, dobre uspomene.
Viseće ukrase, idealno za ukrašavanje doma, vjenčanja i zabava, pogodan je za većinu božićnih stabala i različitih scena haljine, a možete i Odaberite ih kao poklone za svog ljubavnika, djevojke, prijatelje, porodicu na festivalima.
Božićni ukrasi 26 ukrasi na engleskom jeziku, božićno drvce Viseći privjesak Dekor, svaki ornament dolazi s crvenom satenom vrpcom za jednostavno vješanje.
Neznatno razlika u boji zbog različitog efekta svjetla i monitora.
Ukrasi božićnog drveća su pogodni za više puta ukras, poput tematskog rođendana, zimskih vjenčanja, prozora, plafona itd. Također ih koristite za izradu DIY zanata - Specifikacija : Materijal : akril
Prekrasan i čvrst : Ovi privjesci za stablo Xmas izrađeni su kvalitetnim akrilnim materijalom, koji imaju dobro izdržljivost, a ne lako se deformira ili prekida, sigurna i pouzdana za upotrebu < Br> Božićni ukras sa božićnim šeširom, DIY Christmas Dekoracije, to je u slatkoj i lijepom izgledu, sa šarenim šarlom i božićnim šeširom, svijetle boje i divan dizajn čine ih sjajnim.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pribor za harmoniku
  • Novo

Pribor za harmoniku

KM 17.00

TISAČKA TRGOVINSKA TOGA SPAGACSKI PROSTORNI PROSTORI BEŽITELJSKI MIKROFONA I TOURDHELDSKE ILI TIJELO MAKPINE : UHF5800 / 5808 / 5816 / 5900, UDHChoir4, UDHPlay4, VHF4000 proizvodi su vrh