Rosarivae Lijep likovni ornament za lutke pletenje duge lutka ukras bez lica

Rosarivae Lijep likovni ornament za lutke pletenje duge lutka ukras bez lica

KM 2.33

Iznos

Opis Ova ukrašavanje lutke bez lica je sjajan ukras za vaš dom ili ured Odlikuje se izgled lutke s dugim stilom, koji je savršen za ukras odstojanog scene. Trpeni materijal, koji vam donosi jedinstveni efekt dekora. Dolazi s kompaktne veličine bez zauzimanja previše prostora. Značajke - materijal : krpa - lutka izrađena je od materijala, vrlo izdržljive i praktične za upotrebu. - Dolazi s lijepim dizajnom za modeliranje lutka bez lica, koji je kreativan i jedinstven. - Kompaktne veličine, bez zauzimanja previše prostora. - Fina izrada osigurava divan vizualni efekat. - To nije samo delikatan narezni ukras, već i zanimljiva igračka za djecu. Package uključen : 1 x lutka ukras, lutka je izrađena od materijala, vrlo izdržljive i praktične za upotrebu. Što je kreativno i jedinstveno . Kompaktno veličina, bez zauzimanja previše prostora. Fina izrada osigurava prekrasan vizualni učinak . To nije samo osjetljiv prizor ukras, već i zanimljiva igračka za djecu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 0.67

Proizvedeno od strane Rad Dezigns lider u naljepnicama prozora od 2008 Ovaj morski supruga naljepnica je tamnozelena i iznosi 26u x 10 Sve narudžbe isporučuju isti ili sljedeći radni dan.

Buc-EE luksuzni crni velur
  • Novo

Buc-EE luksuzni crni velur

KM 24.98

Znamo da maslac se zapravo ne koristi u odjeći ali ti veloristički setovi su nas zavareni Glatka kao svila i meka kao zečje krzno Pozdravili smo se kako su ga izvukli Na vrhu svilenkasto