Praktični pčelinji okvir uši, trajni treset košnica, za farmu pčelar

Praktični pčelinji okvir uši, trajni treset košnica, za farmu pčelar

KM 4.01

Iznos

Praktični okvir okvira, 1000pcs trajno košnica za koš, za farmu
Specifikacija :
Značajke : Ušice su malena metalna fitinga stavljena u rupe za sprečavanje Žica od sječe u drvo
Jedan su od najvažnijih dijelova pčelarstva, odličan prilikom dodavanja žice na okvire kako bi se minimizirali oštećenja drveta. Postoji oko 700 komada ušica koje možete koristiti za mnogo košnica i za neko vrijeme. To je obavezno postavljeno za ožičenje, ušice se ubacuju u prethodne rupe u krajnjim šipkama. Učilice su odlični način da spasite svoje okvire da postanu oštećeni prekovremeni rad žicom kopajući u okvire.
Specifikacije : boja : kao količina slike : cca. 700pcs težina : cca. 100g
Paket uključuje : 1 SET X ušice
Napomena : Možda postoji mala greška u količini, hvala na razumijevanju. Ušice su male metalne spojeve stavljene u rupe kako bi se spriječile žice od sječe u drvo. Oni su jedan od najvažnijih dijelova pčelarstva, odličan prilikom dodavanja žice u okvire kako bi se smanjila oštećenja drveta. Postoji oko 700 komada ušica koje možete koristiti za mnogo košnica i za neko vrijeme. To je obavezno postavljeno za ožičenje, ušice se ubacuju u prethodne rupe u krajnjim šipkama.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Naslovnica za ruke za auto
  • Novo

Naslovnica za ruke za auto

KM 9.99

Želite ugodnije iskustvo vožnje? Pogledajte naš poklopac za ruku na našem automobilu! Poboljšani udobnost naslona za ruku i dobra otpornost na ogrebotine Sporo oporavak i dizajn protiv