Privjesak za ljuljanje slamkijskog šešira, ornament za vješanje automobila za retrovizor za stražnji pogled viseći zamah

Privjesak za ljuljanje slamkijskog šešira, ornament za vješanje automobila za retrovizor za stražnji

KM 4.99

Iznos

Swinging slamnati crtić crtić, privjesak za crtani ukras za straće za retrovizor za stražnji pogled viseći zamah Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite 2-3% razlike u skladu sa ručnim mjerenjima. Molimo provjerite mjernu kartu pre nego što kupite predmet. (1 inča = 2,54 cm)
. Imajte na umu da bi neznatne razlike u boji trebaju biti prihvatljive zbog svjetla i ekrana. Specifikacije :
. Materijal : PVC
. Stil : Crtani film
. Tema : komični
. Prilika : Retrovizor automobila za automobile
. Veličina : 3,5 * 3,5 * 6 cm / 1,38 * 1,38 * 2,36 inča
. Boja : bijela / siva / ružičasta / žuta / crna
. Sadržaj paketa :
. 1 * auto ukras
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Slatki navetarnji poklopac : Veličina : 3,5 * 3,5 * 6 cm / 1,38 * 1,38 * 2,36 inča. Ovaj pribor za vješanje automobila dizajniran je kao slika crtane s slamom šeširom na glavi. Oblik je jedinstven i kreativan. Ovaj privjesak za ljuljanje u crtanju može se objesiti na retrovizoru zadnjeg prikaza kako bi se dodalo malo zabave kada vozite . jednostavno za upotrebu : dolazi s konopom za jednostavno višanje. Ne samo da se ne može objesiti ogledalom, ali i kući, vrtom, kancelarijom i bilo kojim drugim mjestima.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji