Gath Neo Sport Surf Helmet-WH - XL

Gath Neo Sport Surf Helmet-WH - XL

KM 6.50

Iznos

Napomena : kacige za gath trče male Snažno preporučujemo naručivanje jedne veličine prema preporučenoj veličini na grafikonu veličine! Napominjemo, ovo nije garancija, samo prijedlog zasnovan na izvještajima kupaca. Ako kaciga ne odgovara, i dalje ćete biti odgovorni za povratne troškove dostave.
Super lagana težina samo 325-350 grama pruža pametnom sloju odbrane od uobičajenih povreda glave surfanje. Gath kape u jedinstveni oblik kacige i proširiva neoprenska traka za glavu automatski se prilagođava vašem obliku glave za superiornu udobnu snagu, ukupnu perifernu viziju, a pomaže u pružanju ugodnog brtva začer u očima. Tehničke informacije . Kacige gath-a izrađuju se od kvalitetnih materijala do strogih specifikacija i izgrađene su da traju i podržavaju ga 3-godišnju garanciju. Svi su materijali snažni, izdržljivi, otporni na hrđu i izdržat će oštre klimatske uvjete i temperaturne krajnosti. Shell - Dugotrajno, UV stabilno, visoka plastika otporna na udarce. Visoors - vrhunska UV stabilna, razbijajuća plastika. vrhovi - UV stabilan, srušio se, fleksibilna, izdržljiva plastika. obloge - više udara, ne-vode apsorbentna pjena. Traka za glavu - višestruki udarni udar debljine 10 mm, ne-vode upijajuća pjena.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Dame coolcore zip pulover
  • Novo

Dame coolcore zip pulover

KM 17.00

88% poliester / 12% elastan coolcore s sigurnošću boja koja pomaže u sprečavanju migracije boja za migraciju coolcore dizajnira da brzo distribuira vlagu u cijelom odjeću Kako se vlag