Dječja krpa Rezerviraj Knjiga učenja Interaktivna krpa Rezerviraj Rano obrazovna igračka

Dječja krpa Rezerviraj Knjiga učenja Interaktivna krpa Rezerviraj Rano obrazovna igračka

KM 8.49

Iznos

Opis
sa živopisan uzorci i živahni boje, Naša dječja knjiga sigurno će privući pažnju vaše bebe. Puna obrazovnih aktivnosti za bebu da uživaju puno. Savršeno za povećanje kognitivne sposobnosti djeteta, može se koristiti za održavanje vaše djece srećnim, također saznajte više znanja. funkcije
. -Kolor : Različite boje
. -Materijal : krpa
. -Size : 81,00x15,00x1,00cm / 31,83x5. -Made s vrhunskom tkaninom, izdržljivom i udobnom, dizajnirane za snažne šavove da izdrže sve teggiranje. -Bright boje mogu privući djecu da gledaju i pomognu im da saznaju o ovom šarenom svijetu rano. - Lako je privući bebinu pažnju, što može pomoći poboljšanju bebe audio priznavanja i motoričkih sposobnosti. - Naušne igračke za novorođenčad pomažu u razvoju praktičnih vještina, razmišljanja o razmišljanju i potiču znatiželju dodirom i osjećaju. - Biće vam zabavnija za vaš mali i možete ga pričvrstiti na krevetić, kolica ili autosjedalica.
Izrađena premium tkaninom, izdržljivom i udobnom, dizajnirane za snažne šavove da izdrže sve teggiranje . Svijetle boje može privući djecu da gledaju i pomognu im da saznaju o ovom šarenom svijetu. i potaknuti znatiželju dodirom i osjetiti . Donijet će se više zabavnije vašem malom i možete ga pričvrstiti na krevetić, kolica ili autosjedalica.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Samurai sonja 3b vf; Dinamitna stripa
  • Novo

Samurai sonja 3b vf; Dinamitna stripa

KM 2.00

Artikal : Samurai Sonja # 3b Izdavač : Dinamit Cover Artist : Leirix Writer : Jordan Clark Artist : Pasquale Qualando Ovaj artikal Ocene VF ili bolje Ovaj popis sadrži zalihe fotografije i

Dcenta Dog sa ručicom podesiv
  • Novo

Dcenta Dog sa ručicom podesiv

KM 7.83

Opis : Pas za kupanje u bazenu, rijeku ili more Ima brzo pričvršćivanje kasete, kopče za brzo oslobađanje, podesivo postavljanje i ploča za podlogu i repnu ploču za prednju i leđa..