Žene bide za bazi za bazin za bazi za bazin za umivaonik WC SIT sliv trudnice HOP kupatilo

Žene bide za bazi za bazin za bazi za bazin za umivaonik WC SIT sliv trudnice HOP kupatilo

KM 26.55

Iznos

Opis
Ovo je izdržljivi ženski bazen, koji je napravljen od premium PP materijala, izdržljive i praktične za upotrebu. Jednostavan za instaliranje i uklanjanje. Bez iritacije ili oštećenja na koži, tako da bi se sitz kupka mogla efikasno izolirati bakterije i vrlo lako čistiti. funkcije
. -Materijal : str. - proizvedeno s premijskim PP materijalom, izdržljivim i praktičnim za upotrebu. - Nema iritacije ili oštećenja kože, tako da bi se sitz kupka mogla efikasno izolirati bakterije. - Posebno dizajniran za žene, trudnice, držite ih zdravim, sigurno za upotrebu. - Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi, pružajući vam dobro korištenje iskustva. - Žene Sitz bide je lako instalirati i ukloniti.
Proizvedeno sa premium PP materijalom, izdržljivom i praktičnom za korištenje . Bez iritacije ili oštećenja kože, tako da bi se sitz kupka mogla izolirati bakterije učinkovito . posebno dizajniran za žene, trudnice, čuvaju ih zdravim, sigurno za upotrebu. Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktično u upotrebi, pružajući vam dobro korištenje iskustva.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji