Gropy keramičke naljepnice za pločice DIY vodootporne samoljepljive naljepnice za samoljepljive mozaik naljepnice za piling i lijek za kupanje za kuću dnevni boravak Kuhinjski ukras kuhinje

Gropy keramičke naljepnice za pločice DIY vodootporne samoljepljive naljepnice za samoljepljive mozaik

KM 20.00

Iznos


Opis :
[Visokokvalitetna zidna naljepnica] Naljepnice za pločice izrađene su od materijala za zaštitu okoliša, otporan na toplinu i otporan na vlagu, jednostavan za brisanje i uklanjanje mrlja Može se nanijeti na glatke i čiste površine. Možete ga staviti na zid. Ako ne, koristite ljepilo.
[Područje pokrivanja] Veličina zidnih naljepnica je oko 10 cm x 10 cm. Mali i zgodni, jednostavan za korištenje. Može pokriti svaki ugao. Pakovanje naljepnica od 20pcs-a može pokriti ukupnu površinu od oko 2 četvorna metra (može u potpunosti napuniti svaki ugao).
[jednostavno za upotrebu] jednostavno ogulite i prošli na čistu, glatku i suvu površinu. Ove mozaičke naljepnice za pločice mogu se instalirati bez ikakvih profesionalnih alata. Izdržljiv i samoljepljiv, bez preostalog. Jednostavan za rezanje u bilo koji oblik.
[Jednostavno za održavanje] Postoje 3 obrasce za vas za izbor (MSK005, MSK007 i MSK008). Lako uklonite mrlje bez brige o mrljama za vodu i ulje. Boja naljepnica za zidne pločice ne mijenja se s vremenom.
[Aplikacija] Pogodno za neposredni ukras. Preporučuje se za upotrebu na pločicama za povratne pločice u kuhinjama, zidovima kupaonice, spavaće sobe, veše, dnevne sobe itd. Možete uživati ​​u ukrasima! Može se zašiti i instalirati prema veličini.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Škare Westcott, Bo cuter 8
  • Novo

Škare Westcott, Bo cuter 8

KM 3.33

EZ Otvori otvor za otvaranje nehrđajućeg čelika, 8 "Dugačka dužina 3,25 ", siva oštrica za rezanje ručica prostire se sa ručke samo kad vam zatreba za rezanje bez ozljeda Škare za W

Cohen pantalona muška beige pantalone
  • Novo

Cohen pantalona muška beige pantalone

KM 0.33

Zatvaranje sa tipkama # pet džepova # Ikonični pamučni maramički detalji # Izrađen u Italiji # 55% pamuk 42% Lyocell 3% elastane # raspon veličine : Standardna numerička : u Skuuqe043