Kohli Sardinia Mramorna i zlatna ploča od sira - velika

Kohli Sardinia Mramorna i zlatna ploča od sira - velika

KM 13.49

Iznos

Prekrasna ploča od ručno izrađenih mramora i zlata Gauri Kohli je životni stil marka i pošteni trgovinski poslovi za ručno izrađene proizvode od strane umjetnika i zanatlija u različitim regijama Indije. Snižemo tradicionalne tehnike rukovanja sa suvremenim dizajnom u kućnom dekoru i modu za promociju društvenog podizanja unutar zanatske zajednice. Svi naši proizvodi su izrađeni koristeći tradicionalne metode prenesene kroz generacije s etičkim izvorima, najfinijim materijalima, jer vjerujemo da bi prekrasne stvari koje odaberete za vaš dom danas trebali donijeti zadovoljstvo mnogo godina. KARAKTERISTIKE PROIZVODA. Sa svojim hladnim dodirom i prirodnim elegancijom, naši mramorni odbori sa zlatnim unosom idealni su komad prezentacije za sve, sve od sira i pratećih za šarcurie do kolica ili razborito za toplinski osetljivim čokoladom. Lijepi i ekspanzivni mramorni i poludražni kamenje koji služe pločice počivaju na filmovim jastučićima koji olakšavaju podizanje bez naginjanja, a isto tako štiti vaše vrhove stola od ogrebotina. Organske varijacije u mramornim i ostalim polu-dragom kamenjem endutiraju svaki komad s jedinstvenom ljepotom koja je dalje istaknuta zasljepljujućim mesinganim umetnim radom.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 8.99

Kućni dekor DEAR DECOR ZIDNI SOBA Zidna naljepnica za papir Pull Stick Savršen poklon za muškarce, žene, djevojke, dječake, djecu, djecu, ljubavnicu, roditelj, prijatelju Primjenjive sc

Jesen zimske uštede
  • Novo

Jesen zimske uštede

KM 3.00

Ženska kap na ramenu puno labav džemper na dugim rukavima na dugim rukavima Poseban dizajn dukserišta čini ga više seksi i privlačnijim za nošenje Odijelo za jesen, zima, proljeće :