Roditeljitost set smola sa janjetinom elegantnim božićnim božićnim malim svetim porodičnim figurama u zatvorenom figure za dnevnu sobu Dekor dekraka -

Roditeljitost set smola sa janjetinom elegantnim božićnim božićnim malim svetim porodičnim figurama

KM 25.00

Iznos

Opis : savršen poklon za one koji vole vjersku inspiraciju Takođe je u fokusu vjerskog bogosluženja i proslava kao ukras.
Ovaj divni poremećaj za nativnost izgledat će divno u vašem domu na ovom Božiću. Proslavite pravo religiozno značenje iza najljepših trenutaka godine.
Napravljeno od ekološki zaštitne smole, ručno oslikane, sigurno i izdržljivo. Površina je pletena završnica
Božić postat će jedan od najdražih porodičnih ukrasa u narednim godinama.
Dekorativni komadi za ured, studij, dnevni boravak, prozor i spavaću sobu. Vrlo je pogodan za vaš dom i vrt. grafikon veličine : Porodica : 27x8,5x14cm / 10,63x3.35x5,51inch
Love : 26,5x12x6,5cm / 10.5inch
Paket uključuje : 1 komad Nativity Ornament Napomena : 1. Molimo vas da dopustite malo pogreške zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Želim vam prekrasnu kupovinu!
Savršeni poklon za one koji vole vjersku inspiraciju. To je ujedno i u fokusu vjerskog bogosluženja i proslava kao ukras . Ova predivna rođenja će izgledati predivno u vašem domu na ovom Božiću. Proslavite istinski religiozni značenje iza najljepših trenutaka godine . Napravljeno od ekološki zaštitne smole, ručno oslikane, sigurno i izdržljivo. Površina je pletena završnica.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji