Vrata za samo grijanje Brzo ublažava korvikalnu spondilozu crnu boju

Vrata za samo grijanje Brzo ublažava korvikalnu spondilozu crnu boju

KM 3.33

Iznos


Tačka metka :
. Meka cervikalni ovratnik nudi udobnu podršku uz smanjenje pokreta kralješke i grlića grlića grlića. Pomozite da se vrat omotava i stabilizira kralješke nakon povrede ili se drži iz daljnjih ozljeda noseći ovaj mekani perijski vratni kraljevci. Idealno za ljude koji pate od pritiska vrata i vrat povrijeđenih oporavka. Jednostavan za upotrebu. Značajke : Cerrvikalni ovratnik, mekani. Specifikacije :
. Materijal : spužva, pamuk
. Veličina proizvoda :
. Dužina 55 + 8cm
. Visina : najniža i najviša na 7-10cm
. Debljina : 2-2,5cm
. Širina pričvršćivača kuke i petlje 4cm
. Napomena : Zbog razlike u postavci svjetla i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Paket uključuje :
. 1 x Brace za vrat Podesivi mekani nosač od pjene. Zavrha sa samohrijanjem vrata brzo ublažava korvikalnu spondilozu Crchical. Masaža za ličnu njegu i umirujuće. Prozračni materijal i slatki uzorci, što ga čini korisnim i modnim. Ima izvrsnu izradu, prekrasan izgled i jedinstvenu osobnost. Cijena je razumna, a stil je jedinstven.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kole uvozi igračku Harmonicu od 48
  • Novo

Kole uvozi igračku Harmonicu od 48

KM 0.33

Dodajte muzički užitak strankama s ovom igračkom Harmonicom koja sadrži šarenu, laganu plastičnu harmoniku s zabavnim naljepnicama koji piše "Muzika " Možete sačiniti vlastite pjesm