3D dijelovi za štampač t matice bakreni trapez za vijak za vijak

3D dijelovi za štampač t matice bakreni trapez za vijak za vijak

KM 164.50

Iznos

Opis
Ovaj je artikl proizveden sa premijskim materijalom za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu Lako je koristiti i instalirati sa dugom uslužnom vijekom trajanja. Precizan dizajn osigurat će njegovu praksu u radu sa visokim performansama. Odlična dodatna oprema za 3 D štampač.
Karakteristike
- boja : zlatno.
- materijal : mesing.
- veličina : 2.
- izrađen od mesinganog materijala za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. Ima visoku tvrdoću, bez vijek trajanja savijanja i dugog radnog mjesta.
- Jednostavan za instaliranje sa čvrstim dizajnom. Glatka, tiha i nisko održavanje, vrlo su pogodni za 3 D štampače.
- Izvrsno za praktičnu upotrebu 3 D pisača. Ova matica T-tipa je nova vrsta matice koja se uglavnom koristi u stepper motorima, šinama za alate za strojne alate i drugu opremu.
- usvaja preciznu proizvodnju u stabilne karakteristike i visoku pouzdanost i na veliku pouzdanost i Kreativni izgled osiguravaju njegovu popularnost i praktičnost.
Izrađena od mesinganog materijala za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. Ima visoku tvrdoću, bez vijek trajanja savijanja i dugog pružanja . jednostavan za instaliranje sa čvrstim dizajnom. Glatko, tiho i nisko održavanje, vrlo su pogodni za 3 D pisače . odlično za praktičnu upotrebu 3 D pisača.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Beacon Gem-TAC trajni ljepilo, 4 unce
  • Novo

Beacon Gem-TAC trajni ljepilo, 4 unce

KM 6.00

https : / / imagesnasslimages / images / i / 41fn8dfjjol.jpga Veliki višenamjenski adhesibilebonds dragulja, šljokice, sjaj i rhinestones do tkanine; Obveznice Tkanine do stakla, vinila